Događaji

U Budvi treća Future Tourism konferencija

0

U amfiteatru hotela Mediteran u Bečićima, u periodu od 4. do 7. svibnja 2019. godine, održati će se treća po redu Future Tourism konferencija.

Future Tourism konferencija, zbog kvalitete sadržaja i uglednih predavača, iz godine u godinu raste i dobija sve više na značaju. Potvrda tome su podrška Ministarstva turizma i održivog razvoja Crne Gore, Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, kao i partnersko uključenje Mediteran Hotel & Resort-a koji će u svom amfiteatru ugostiti sudionike tijekom četverodnevne konferencije.

Ovogodišnja konferencija namijenjena je, predstavnicima turističke privrede, ali i akademskoj zajednici. Podijeljena je u dvije cjeline i to na znanstvenu i stručnu.

U sklopu znanstvenog dijela (4. i 5. svibanj), svoje radove će izlagati predstavnici visokoobrazovnih institucija, dok će predavanja održati dr. Juho Pesonen, voditelj istraživanja e-turizma na Sveučikištu istočne Finske, prof. dr Sebastian Kaiser-Jovy, redovni profesor na Sveučilištu Heilbronn i prof. dr Timo Becker, Sveučilište Macromedia.

U sklopu stručnog dijela konferencije, 6. i 7. svibnja, sudionicima će se obratiti priznati stučnjaci iz područja turizma, hotelijerstva i MICE industrije koji će govoriti o tome na koje se sve načine mogu iskoristiti digitalne tehnologije u cilju poboljšanja poslovanja, kako povećati prihode i unaprijediti biznis. Edukacija o MICE turizmu ima poseban značaj s obzirom na to da ovo područje, koje je u stalnoj ekspanziji, nailazi na sve veće interesiranje. Sudionici konferencije imati će priliku čuti predstavnike kompanija, kao što su: Booking.com, GuestJoy, Travelport, PHOBS, MICE Knowledge, T-Nest resort.

Teme koje će se obrađivati na ovogodišnjoj konferenciji su:

  1. Primjena digitalnog marketinga u turizmu
  2. Novi trendovi u hotelijerstvu
  3. Revenue menadžment
  4. MICE turizam

Više informacija o programu konferencije, predavačima i prijavi možete pronaći na sajtu Future Tourism konferencije: http://www.ftcm.me

Od sredine svibnja pojačana kontrola ugostitelja

Previous article

Hrvatska nagradila strane novinare koji pišu o ljepotama države

Next article

You may also like