Događaji

Turizmijada po 12. put okuplja studente regije

0

Turizmijada predstavlja Međunarodni kongres i sportske igre regionalnih fakulteta za turizam i hotelijerstvo, koji će se ove godine održati 12. put u Budvi, od 4. do 8.5.2019. godine.

Ovaj jedinstven događaj kroz edukaciju, sport i zabavu okuplja studente i stručnjake iz oblasti turizma i hotelijerstva.

U okviru edukativnog dijela Turizmijade sudionici će biti u prilici slušati eminentne predavače, koji će govoriti o najnovijim trendovima u turizmu, hotelijerstvu i primjeni digitalnog marketinga u ovim područjima. Pored toga, studenti će imati priliku pokazati svoje znanje sudjelovanjem na tradicionalnom obrazovnom natjecanju  „Turizmijada Case Study Challenge“ s međunarodnim stručnim žirijem, a organizatori su priredili i natjecanje u testovima znanja.

Pored znanja, studenti će se moći dokazati i u drugim disciplinama. Sportske igre su svakako jedan od najatraktivnijih segmenata ove manifestacije. Postoji više od deset disciplina za koje se visokoobrazovne institucije mogu prijaviti.

Na ovaj način mladim ljudima se pruža prilika za stjecanje novih znanja i informacija, stvaranje  potencijalnih poslovnih veza i novih ideja.

U proteklih 11 godina Turizmijada je uspjela okupiti preko 8500 sudionika. Ove godine očekuje se preko 900 studenata iz 20 visokoobrazovnih institucija.

Cilj manifestacije je umrežavanje i povezivanje kreativnih mladih ljudi, kao i poticanje kulturnih i poslovnih razmjena.

Više informacija o događaju zainteresirani mogu pronaći na sajtu, te na društvenim mrežama: Facebook i Instagram.

Ugostitelji ostaju bez radnika, nema kuhara i konobara

Previous article

Letovi iz Banja Luke do Berlina dva puta tjedno

Next article

You may also like