Aktualno

Mostar: Prvi sezonski letovi za Njemačku

0

Avioni niskotarifne aviokompanije Eurowings sa Zračne luke Mostar ponovno su poletjeli prema njemačkim gradovima, piše Bljesak.info.

”Ovi letovi puno znače za Zračnu luku Mostar. Kao što vidite gužva je, putnici dolaze i odlaze to je značajno za Mostar i regiju. Danas je došlo 140, a odlazi 120 putnika. Letovi za Düsseldorf počinju ovaj mjesec, a idući počinju letovi dva puta tjedno za Stuttgart. Malo se proširujemo poštujući EU standarde i nadam se da ćemo nastaviti s ovakvim identenzitetom punjenja i u ovoj godini”, rekao je direktor Zračne luke Mostar Marin Raspudić u izjavi za medije.

Ovu priliku je iskoristio i da pozove građane da koriste usluge ove zračne luke.

”Ako se ne budu koristile usluge Zračne luke Mostar, imat ćemo problem. Apeliram na građane od Neuma do Jablanice od Posušja do Trebinja da koriste usluge Zračne luke Mostar. Samim korištenjem usluga Zračne luke Mostar pomažete zračnoj luci, razvoju turizma i gospodarstva”, rekao je Raspudić, ističući kako se ne mogu uzdati u dijasporu i hodočasnike.

”Bez korištenja kapaciteta imat ćemo problem”, podvukao je.

”Ako iz Mostara ako letite za Zagreb imate sve destinacije otvorene u Europi, isto kao i ako letite za Düsseldorf, otamo vam se otvara cijeli svijet. Trenutno pregovaramo s niskotarifnom kompanijom da se preuzmu linije Poljska i Italija, tako da će ova godina biti okidač za 2020. godinu, gdje će Zračna luka vratiti brojku putnika od oko 100.000 ili čak povećati ovu brojku”, poručio je Raspudić. Red letenja Zračne luke Mostar možete pogledati ovdje.

FlyBosnia kupila svoj drugi Airbus 319

Previous article

Svečano otvorena Future Tourism konferencija u Bečićima

Next article

You may also like