Aktualno

Svečano otvorena Future Tourism konferencija u Bečićima

0

Mediteran Hotel & Resort u Bečićima bio je epicentar neformalne edukacije o turizmu. U amfiteatru ovog hotela svečano je otvorena Future Tourism konferencija koja se u Crnoj Gori realizira još od 2009. godine. Ovogodišnja konferencija je podijeljena na znanstveni i stručni dio, piše Turizam24.

Tijekom današnje znanstvene konferencije ključni govornici bili su uvaženi predavači sa sveučilišta iz Finske, Njemačke i Srbije, a velika posjećenost potvrdila je značaj ovog događaja.

Na svečanom otvaranju konferencije sudjelovao je predsjednik Općine Budva, Marko Carević, koji se obratio sudionicima i poželio im uspješan rad. Na konferenciji su također sudjelovali predstavnici fakulteta za turizam i hotelijerstvo iz 11 europskih zemalja, kao i rektor Univerziteta Crne Gore.

U sljedeća dva dana, 6. i 7. svibnja sudionici Future Tourism konferencije  imati će prilike čuti stručnjake iz područja turizma, hotelijerstva i marketinga, koji će svoja iskustva i znanja prenijeti govoreći o primjena digitalnog marketinga u turizmu, MICE turizmu, novi trendovima u hotelijerstvu i revenue menadžmentu.

Organizatori su za sudionike konferencije osigurali predavače iz kompanija: Booking.com, Travelport, TravelClick, PHOBS, T-Nest Resort, MICE Knowledge, Guest Joy i drugih.

Program konferencije obuhvatio je i natjecanje najboljih studenata iz područja turizma i hotelijerstva Case Study Challenge.

Mostar: Prvi sezonski letovi za Njemačku

Previous article

Povećava se broj turista u BiH

Next article

You may also like