T24 HR

„Hrvatska. Puna boja.“ Davora Rostuhara

0

U organizaciji Turističke zajednice grada Zagreba ( TZGZ) i Međunarodne zračne luke Zagreb u četvrtak je u Zračnoj luci Franjo Tuđman otvorena izložba fotografija „Hrvatska. Puna boja.“ autora Davora Rostuhara, fotografa i putopisca.

Odabranih 26 fotografija prikazuju hrvatske regije i odredišta, njene prirodne ljepote i obalu kroz umjetnički doživljaj autora.

„Iznimno sam ponosna da je nakon Pariza ova jedinstvena izložba postavljena u našoj zračnoj luci te da iskazuje dobrodošlicu svim putnicima koji su u Zagreb i Hrvatsku stigli avionom. Izložba ‘Hrvatska. Puna boja.’ na poseban način prikazuje bogatstvo prirodne i kulturne baštine našeg grada i države, zabilježene kroz objektiv proslavljenog putopisca i  fotografa, ali, prije svega, zaljubljenika u svoj Zagreb Davora Rostuhara. Naš je grad primarno aviodestinacija, stoga je ova izložba izuzetno bitna i u promotivnom smislu, a posebno stoga jer će biti izložena i za vrijeme hrvatskog predsjedanja Vijećem EU“, izjavila je direktorica TZGZ Martina Bienenfeld.

Izložba fotografija postavljena je u prostoru za preuzimanje prtljage putničkog terminala Zračne luke Franjo Tuđman. S obzirom na to da zagrebačkom zračnom lukom godišnje putuje gotovo tri i pol milijuna putnika, izložba će svakako biti jedna od najposjećenijih u Zagrebu, ali i u Hrvatskoj, navodi se u priopćenju.

U Federaciji BiH više od 1000 certificiranih turističkih vodiča

Previous article

U Konjicu uskoro turistički info pult

Next article

You may also like