Aktualno

Uspostavljene nove avio linije iz Sarajeva

0

Na Međunarodni aerodrom Sarajevo jučer je sletio prvi avion prijevoznika Flynas iz Saudijske Arabije na liniji koja povezuje Riyadh i Sarajevo.

Letovi će se u početku obavljati tri puta tjedno, svake srijede, petka i nedjelje, najmodernijim avionom Airbus A320neo sa 174 sjedišta.

Zbog velike potražnje, ta kompanija planira od 1. srpnja 2019.godine broj letova povećati sa tri na pet letova tjedno, priopćeno je sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Osim sezonskih letova za Riyadh, Flynas planira uvođenje letova dva puta tjedno za Jedah.

Flynas je jedna od najvećih aviokompanija u Saudijskoj Arabiji, te leti prema brojnim destinacijama u Europi, Africi i Aziji.

Sarajevo i Berlin povezani novom linijom Eurowingsa

Njemačka avio-kompanija Eurowings od danas povezuje glavni grad Bosne i Hercegovine s njemačkim Berlinom.

Avioni će s Međunarodnog aerodroma Sarajevo letjeti dva puta tjedno – ponedjeljkom i petkom.

Novom linijom nastavlja se uspješna suradnja između Međunarodnog aerodroma Sarajevo i tog low-cost njemačkog avioprijevoznika koji već operira sa sarajevskog aerodroma linijama prema Kelnu i Štutgartu.

Još jednom novom linijom najveći aerodrom u našoj zemlji nastavlja impresivan rast na svim poljima, a što izravno doprinosi jačanju ekonomske slike Bosne i Hercegovine i razvoju turističkih potencijala, ali i omogućava našim građanima sve širi izbor kada su u pitanju evropske i svjetske destinacije, priopćeno je iz Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Cijene karata variraju ovisno od slobodnih mjesta i datuma rezervacije, odnosno putovanja, ali početna cijena karte u jednom smjeru se kreće već od 49,99 eura.

Olimpijska planina dobit će gondolu

Previous article

TOP 10 turističkih agencija u BiH

Next article

You may also like